Hungary United Kingdom(Great Britain)


GINOP

Csokoládé termékek

A csokoládé minden formájában egy falat kísértés, mennyország és maga a bűnözés, mely egy letűnt kultúra méltó hagyatéka. A történelmi források szerint ugyanis a csokoládé hazája az Azték Birodalom, ahol Cortés megismerte az Istenek italának a titkát, majd azt Spanyolországban el is terjesztette. Innen pedig már csak idő kérdése volt, hogy mikor indul európai hódító útjára ez az új különlegesség. Hódítása pedig még ma is tart, és az élelmiszeriparon kívül már a szépség ipar is felfedezte az értékeit.

Azonban ahány ház, annyi szokás és recept, melyben állandóságot csak a csokoládé egyetemlegesen meghatározott minimum kakaó szárazanyag tartalma jelent.

Mit nevezhetünk csokoládénak?

A csokoládé termékek kakaómasszából, kakaóvajból vagy kakaóporból, cukor hozzáadásával készülnek, minimum 35%-os kakaó szárazanyag tartalom mellett (legalább 18% kakaóval és legalább 14% zsírmentes kakaó szárazanyag).

Milyen csokoládé termékekkel várjuk vendégeinket?

  • Hüvelyes csokoládé bonbonok
  • Kézi készítésű csokoládé bonbonok
  • Üreges csokoládé termékek
  • Táblás csokoládék
  • Marcipán desszertek
  • Reklám termékek
  • Szezonális termékek

Mit érdemes az általunk készített csokoládé termékekről tudni?

A Bakos Marcipán Kft. megalakulása óta a természetes alapanyagok híve, épp ezért az általuk elkészített csokoládé termékek szigorúan mellőznek minden féle mesterséges színezéket, ízesítőt és tartósítószert. A csokoládét cégünk saját import útján hozza be.

Csokoládé típusok:

  • étcsokoládé (60% kakaó szárazanyag tartalommal)
  • tejcsokoládé (35,5 % és 43 % kakaó szárazanyag tartalommal)
  • fehér csokoládé
  • csokoládé bonbonok mesterséges íz és színezék kizárásával

Csokoládé termékeink egy része a modern gyártósorunkról kerül ki, másik része pedig gondos kezek által kerül kialakítása.

Jó tudni: mind az egyedi, mind a gépi gyártású termékeink alapanyagait gondosan válogattunk össze, hogy a kész csokoládéművek minden ízükben fenségesek legyenek.