Hungary United Kingdom(Great Britain)


GINOP

Szezonális termékek

Az édességek és a cukrászkészítmények szorosan kapcsolódnak egy-egy ünnepkör szokásaihoz. Az ajándékba adható csokoládékon és süteményeken kívül a szezonális termékeknek a piaca szinte telítetlen.

Milyen szezonális termékekkel készülünk az egyes ünnepekre?

A Bakos Marcipán Kft. a hazai hagyományok nagyköveteként széles termékkínálattal várja az ünnepeket, melyekre saját gyártású, kézműves édességekkel készül fel. Szezonális termékeink a piaci igényeknek megfelelően bővelkednek az ízek és a formák kínálatában, azonban nem vesznek el a tömegtermelés minőséget nélkülöző világában. Minden egyes szezonális termékünk természetes alapanyagokból készül, mellőzve a mesterséges színezékeket és ízesítőket, valamint a tartósítószereket. Kínálatunkban pedig igyekszünk a speciális igényekkel rendelkező vásárlóinknak is megfelelni, épp ezért ma már a hagyományos marcipán és csokoládé termékek mellett elérhetőek a cukor betegeknek, a tej- és liszt érzékenyeknek , valamint a diétázóknak szánt édességek.

Szezonális termékeink a teljesség igénye nélkül:

  • tej és származékaitól mentes készítmények
  • cukormentes csokoládék és marcipánok (xylittel édesített)
  • marcipán termékek több féle alapanyagból (mandula, dió, mogyoró, kókusz)
  • húsvéti csokoládék (húsvéti csokoládé nyúl, csokoládétojás)
  • karácsonyi édességek (csokoládé télapó, 12 féle ízű marcipános szaloncukor)

Szaloncukrainkat hagyományos csomagolásúak, szalonselyembe és színes alufóliába csomagoltak. Árak, ízek után kérjük érdeklődjön.

Miért tőlünk vásárolja meg a szezonális termékeket?

A magas minőség mellett a csokoládé és marcipán termékeink hagyományos íz világára is nagy hangsúlyt fektetünk, de az új kombinációk és a speciális étrendek területén belül is igyekszünk finomat alkotni.

Jó tudni: a szezonális termékeink igénylése esetén érdemes előrendelést leadni, hogy viszonteladóink is megfelelő kínálattal készülhessenek fel a karácsonyi és a húsvéti ünnepekre.