Hungary United Kingdom(Great Britain)


GINOP

Paleolit termékek

Ha meghalljuk a paleolit szót, akkor leginkább a modern kor egyik legújabb diétája jut eszünkbe, mely ma már inkább mondható egy egyfajta életmódnak, mint múló hóbortnak.

Modern szokás a rég múlt mintájára?

A paleolit étrendet 1975-ben dolgozta ki Walter L. Voegtlin gasztroenterológus, aki szerint a paleolit kori étrend egészséges hatással bír a modern ember szervezetére. Elmélete arra az egyszerű tényre vezethető vissza, hogy az emberi evolúció jóval lassabb, mint ahogy azt hinnénk, így szervezetünk a mai napig a halászó-vadászó életmódra van programozva. A paleolit étrend tehát leginkább fehérjékből és zsírokból, valamint kevés szénhidrátból áll.

Utóbbi azonban az édesszájúak számára nem a legjobb hír még akkor, sem ha igazán elkötelezettek a paleolit étrend tekintetben.

A Bakos Marcipán Kft. kínálatát épp ezért a finomabbnál finomabb paleolit termékekkel is kiegészítette, melyet nem csak a diétázók, hanem a tej és liszt érzékenyek, valamint a cukorbetegek is elfogyaszthatnak élvezettel.

Milyen paleolit termékeket kínálunk vevőinknek?

  • tej-, szója- és gluténmentes paleolit termékek
  • gluténmentes lisztek
  • xylittel készült csokoládé termékek
  • xylittel készült marcipán desszertek
  • xylittel készült lekvárok
  • kókuszolaj

Mit érdemes az általunk előállított paleolit termékekről tudni?

A paleolit étrend követelményeinek megfelelően a termékek előállítása során mellőzünk minden tiltólistás alapanyagot (többek közt: tej és származékai, gabonafélék, hüvelyesek, növényi olaj, hozzáadott cukor). A felhasználható alapanyagokat pedig olyan gondossággal válogatjuk össze, hogy a paleolit termékeinkben a lehető legtöbb tápanyag tartalom legyen.

Jó tudni: A paleolit étrend követése mellett kiemelt figyelmet kell fordítani az elégséges tápanyag bevitelre.

Étkezzen egészségesen és változatosa a paleolit termékeinknek köszönhetően!